ALV 1 juni gaat niet door; digitale verzending stukken

Op 20 april 2021 is de Algemene Ledenvergadering niet doorgegaan i.v.m. Corona. In de hoop dat we op 1 juni 2021 wel in de Waaier zouden kunnen vergaderen, is dit als nieuwe datum gekozen.

Maar helaas zijn de versoepelingen nog niet zodanig dat het op 1 juni wel kan doorgaan en hebben we dus moeten besluiten om ook deze vergadering af te gelasten.

Omdat er toch een aantal besluiten moet worden genomen, heeft het Bestuur besloten, net zoals in het najaar van 2020, de agenda en stukken digitaal voor leden beschikbaar te stellen.

In de week van 23 mei worden de stukken verzonden. Daarin wordt ook aangegeven hoe besluitvorming in zijn werk gaat.