Aanvraagformulier Lidmaatschap en Ligplaats

Voor het aanvragen van een ligplaats kunt u onderstaand formulier invullen. Vergeet niet de voorwaarden en informatie voor het lidmaatschap te lezen en – indien u ermee instemt – om het betreffende vakje op het formulier aan te vinken. U kunt dit formulier gebruiken indien u al een boot heeft en deze verzekerd is. Om in aanmerking te komen voor een ligplaats dient uw boot verzekerd te zijn en moet een kopie van uw polis worden ingeleverd bij of gemaild aan het secretariaat:  secretariaat@wsvdeoudehorn.nl.

Heeft u nog geen boot en wilt u toch alvast op de wachtlijst, geef dan aan in de betreffende velden welk type (soort, afmetingen e.d.) boot u van plan bent om aan te schaffen. In velden die u nog niet kunt invullen, kunt u “n.n.b.” invullen.

Wilt u informatie over de vereniging of over een ligplaats, gebruik dan het contactformulier op deze website.

Indien er een wachtlijst is voor een ligplaats, wordt u eerst donateur totdat een ligplaats vrijkomt. Bij het toekennen van een ligplaats gaan personen die het dichtst bij Leerdam wonen voor. Ook wordt rekening gehouden met de afmetingen van de vrije ligplaats en die van uw boot. De grootte van de boot is dus van belang. De maximale bootlengte in de haven is 12,5 meter.  De minimale lengte is 6 meter.

Velden met een * zijn verplicht