Aanvraagformulier Lidmaatschap en Ligplaats

Voor het aanvragen van een ligplaats kunt u onderstaand formulier invullen. Vergeet niet de voorwaarden en informatie voor het lidmaatschap te lezen en – indien u ermee instemt – om het betreffende vakje op het formulier aan te vinken. U kunt dit formulier gebruiken indien u al een boot heeft en deze verzekerd is. Om in aanmerking te komen voor een ligplaats dient uw boot verzekerd te zijn en moet een kopie van uw polis worden ingeleverd bij of gemaild aan het secretariaat: secretariaat@wsvdeoudehorn.nl.

Heeft u nog geen boot en wilt u toch alvast op de wachtlijst, stuur dan een bericht via het contactformulier op deze website en geef dan aan welk type (soort, afmetingen e.d.) boot u van plan bent om aan te schaffen en wanneer u dat denkt te gaan doen. Ook voor informatie over de vereniging of over een ligplaats kunt u het contactformulier gebruiken.

Indien er een wachtlijst is voor een ligplaats, wordt u eerst donateur totdat een ligplaats vrijkomt. Er wordt rekening gehouden met de afmetingen van de vrije ligplaats en die van uw boot. De grootte van de boot is dus van belang. De maximale bootlengte in de haven is 12,5 meter.  De minimale lengte is 7 meter. Het kan zijn dat het bestuur dit tijdelijk verhoogt als de wachtlijst te lang wordt.

Wij vinden het belangrijk dat de jachthaven er netjes uitziet. Dat geldt dus ook voor uw boot. Daarom vragen wij u om een recente foto van uw boot bij te voegen waarop de staat van onderhoud goed te zien is.

Velden met een * zijn verplicht

Let op: U ontvangt na het verzenden van het formulier direct een ontvangstbevestiging van ons. Als u deze niet krijgt, hebben wij uw formulier NIET ontvangen en dient u het formulier nogmaals te verzenden.