Passanten

Passantenhaven De Oude Horn

Passanten en gasten met een Camper zijn van harte welkom in onze jachthaven. De haven biedt veel faciliteiten die ook voor passanten toegankelijk zijn. Onze havenmeesters doen hun uiterste best om voor u een veilige lig- of staanplaats te bieden voor één of enkele dagen.

Bij aankomst meldt u zich bij het havenkantoor. Van de havenmeester ontvangt u een pincode voor het toegangshek. Uiteraard kunt u bij de havenmeester ook terecht voor informatie over de haven en Leerdam.

U kunt vooraf telefonisch of per email contact opnemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden om in onze jachthaven te verblijven.

Telefoon havenmeester 06-19063221, email: havenmeester@wsvdeoudehorn.nl

Jachthaven De Oude Horn vanaf de Lingebrug

In Leerdam en omgeving is voldoende te beleven om een paar dagen in de jachthaven te blijven. Zie hiervoor Leerdam op deze website. Ook vindt u daar informatie over bijvoorbeeld supermarkten en horecagelegenheden in de stad, nabij de jachthaven. Bovendien treft u op deze webpagina leuke fiets- en wandelroutes aan.

U kunt echter ook in onze sfeervolle kantine genieten van een hapje en een drankje.

Voor een uitgebreid overzicht van de tarieven voor passanten, klikt u op tarieven. De tarieven voor campers vindt u hier.


Naast de leuke uitstapjes die u in Leerdam en omgeving kunt maken, met onze jachthaven als vertrekpunt, is het zeer de moeite waard om de pittoreske dorpjes langs de Linge te bezoeken. De Linge is de langste rivier van Nederland, dus u kunt er volop genieten.

 

Varen op de Linge

Het Bestuur van W.S.V. “De Oude Horn” wenst u een aangenaam verblijf in onze haven!

Groot logo Jachthaven de Oude Horn