Knippen en scheren voorjaar 2017

In de agenda kunt u de data terugvinden waarop dit jaar de boten in en uit het water gaan.
Voor het knippen en scheren is vanaf dit jaar maar 1 periode ingepland waarop iedereen die wil knippen en scheren, kan inschrijven. Alle boten zullen voor 6 mei te water zijn gelaten en na deze datum zal er alleen in geval van een calamiteit nog worden gehelllingd.
 
Indien u alleen van plan bent uw boot af te spuiten om vervolgens weer direct te water te laten dan kan hiervoor eventueel een afspraak worden gemaakt met de havenmeesters. Deze optie is dus alleen voor het schoonspuiten van uw boot bedoeld en niet voor het uitvoeren van verdere onderhoudswerkzaamheden.
 
Ook hiervoor geldt de uiterste datum van 6 mei, zodat we vanaf deze datum met een lege wal het vaarseizoen tegemoet gaan en passsanten kunnen genieten van een goed uitzicht en geen hinder ondervinden van de werkzaamheden op onze haven.
 
Let u er bij het knippen en scheren op dat u zich aan de regels houdt.

  • Een zeil onder uw boot.
  • Slijpen of lassen is alleen toegestaan in de slijphoek en dient bij de aanvraag te worden aangegeven zodat hier rekening mee kan worden gehouden.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw afval en dient chemisch afval bj de gemeentewerf af te leveren en niet in of naast onze vuilcontainer achter te worden gelaten.
  • Vanaf de tweede week mag er op even dagen worden geschuurd en zijn de oneven dagen alleen bedoeld om te schilderen.
  • Op zondag mag er geen gebruik worden gemaakt van elektrische apparatuur en mag er geen lawaai worden gemaakt.
  • Na het te water laten van uw boot dient u zelf het zeil op te ruimen en de hellingploeg te helpen met het opruimen van de bokken.
  • Motoren mogen nimmer gestart worden als uw boot op de kant ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.