Tips en Tricks voor het seizoenklaarmaken en ter voorbereiding van de bootreis

Op de website van Varen doe je Samen (www.varendoejesamen.nl) staan Tips & Tricks en checklists om je boot weer klaar te maken voor het nieuwe vaarseizoen. Als bootbezitter weet je vaak wel wat de kluslijst is voor je boot. Om er toch zeker van te zijn dat je niets mist, zijn er handige checklijsten voorhanden. “Varen doe je samen” licht de belangrijkste zaken op klusgebied eruit en neemt enkele van deze lijsten door. Kijk hier voor meer informatie

Om veilig van je vaartocht te genieten is het van belang om aan goede reisvoorbereiding te doen. In dit artikel geeft “Varen doe je samen” tips & tricks voor je vaarplanning en wordt een voorbeeld van een vaartocht uitgewerkt.

Varen doe je samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.