Eigen Facebook-pagina van de jachthaven

Sinds enkele dagen heeft wsv De Oude Horn ook een eigen facebook-pagina. Enkele enthousiaste leden hebben al foto’s geplaatst en “geliked”. U kunt de officiële facebookpagina vinden door in Facebook te zoeken naar @JachthavenOudeHorn of door op deze link te klikken: https://www.facebook.com/JachthavenOudeHorn/

Bezoek deze pagina en like ons!

Er zijn trouwens ook nog twee niet-officiële pagina’s over onze jachthaven. Deze zijn door bezoekers zelf gecreëerd en worden verder niet geupdate. Om verwarring te voorkomen zijn we met Facebook in gesprek om te komen tot één Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.