Werkzaamheden in 2018

Vele handen maken licht werk!

Het nieuwe jaar 2018 is weer begonnen. Dat houdt in dat we weer handjes voor het aankomende jaar nodig hebben, zodat onze haven er weer evenals in 2017 tip-top uitziet, met dank aan de leden die zich daarvoor hebben ingezet.

Ook dit winterseizoen wordt er weer hard gewerkt!  Door Louis Verheul, Harm Smits en Ben van Toor wordt de wasserette goed aangepakt: een afgewerkte vloer, gefreesde leidingen, net tegelwerk en een nieuw plafond. Alvast bedankt!

We hebben het hele jaar door uiteenlopende klussen zoals verven, kitten, plafonds witten, steigers  schoonmaken, etc… etc… De uit te voeren werkzaamheden staan in een lijst. Deze is hier te vinden op de website. De lijst hangt ook in “De Kluut”.

De haven is van ons allemaal, en zal door ons allemaal ook onderhouden moeten worden. Er wordt, zoals is afgesproken, van u verwacht dat u minimaal 10 werkuren per jaar maakt, meer mag natuurlijk ook. Het bestuur roept u op om te kijken in de lijst, wellicht zit er een klus bij die bij u past. Neemt u contact op met Alfons Klarenbeek, 06-46672254, of Ben Philippi, 06-30864630, om aan te geven welke klus u wilt doen. Wacht niet tot u gebeld wordt, maar neem zelf de verantwoording voor een passende klus.

In het voorjaar, op 7 en 14 april en op 5 mei, houden we weer actie “Schoon Schip”. Dat houdt in dat er op deze drie zaterdagen activiteiten worden gepland om de haven weer “zomerklaar” te maken. Zet deze data in uw agenda, meer details volgen in een nieuwsbrief.

Houdt u er rekening mee dat er voor de niet-gewerkte uren € 25,00 per uur in rekening wordt gebracht.

Namens het bestuur alvast bedankt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.