Sluiting kantine

Helaas heeft onze kantinebeheerster moeten besluiten om te stoppen met het beheer. Als gevolg heeft het bestuur besloten om de kantine per direct op de vrijdag te sluiten en alleen op de zaterdagen open te stellen waarbij 26 januari 2019 de laatste dag zal zijn.

Mede doordat wij daarna niet meer voldoen aan de Horeca- en Drankwet is de kantine vanaf 27 januari 2019 gesloten tot nader order. Ondertussen zal het bestuur zich beraden hoe verder invulling te gaan geven aan de kantine.

Korte termijn gevolg

Op korte termijn zal er een afbouw plaats vinden van de activiteiten in en rond de kantine. De kerstbingo en de nieuwjaarsreceptie zullen geen gevolgen ondervinden van dit besluit. Daarna zal in de maand januari de kantine “winterklaar” gemaakt worden (bar en keuken schoonmaken, voorraden nazien, etc.) waardoor er beperkt consumpties aanwezig zijn.

In de nieuwsbrief is meer hierover te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.