Algemene Ledenvergadering afgelast

In verband met de laatste maatregelen van de regering om het aantal besmettingen met Covid-19 terug te dringen, is het niet mogelijk om de Algemene Ledenvergadering, die gepland stond op 17 november 2020, door te laten gaan.

Omdat de leden wel een uitspraak moeten doen over de tarieven voor 2021, zal onze secretaris op 17 november aan alle leden een e-mail sturen met daarin een voorstel voor de tarieven in 2021. De leden kunnen daarop tot uiterlijk 24 november reageren. Het resultaat van deze “stemming” zal snel na 24 november via een nieuwsbrief bekend worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.