Vacature penningmeester

We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de functie van penningmeester. Onze huidige penningmeester zal medio april 2022 aftreden.

Het is een zware bestuursfunctie. Indien er meerdere geïnteresseerden zijn, kan echter bekeken worden of deze functie door twee personen ingevuld kan worden, zodat het tijdsbeslag beperkt kan worden. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met financiën, enige ervaring hebt met dit werk en dat je het leuk vindt om samen met de overige bestuursleden de vereniging draaiende te houden. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met één van de bestuursleden of stuur een bericht naar communicatie@wsvdeoudehorn.nl. Dan maken we snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De rol van penningmeester is erg belangrijk binnen een vereniging, dus ook als je twijfelt of niet zeker bent of je hiervoor geschikt bent, reageer dan toch. We kunnen altijd bespreken of er mogelijkheden voor extra ondersteuning zijn.

2 Antwoorden op “Vacature penningmeester”

  1. Beste Rein,
   Je staat op de lijst, maar je e-mailadres weigert de laatste tijd onze nieuwsbrief e-mail. Ik heb het opnieuw ingesteld.
   Misschien kun je webmaster@wsvdeoudehorn.nl toevoegen als veilige afzender.
   Volgende week verschijnt er een nieuwe nieuwsbrief. Ik hoor graag of die aangekomen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.