Check de touwen en stootwillen van uw boot

Check de touwen en stootwillen van uw boot

Bij sommige boten zijn tijdens het hoge water van vorige week de stootwillen verhangen en de touwen losser vastgemaakt of zelfs doorgesneden om ernstige schade te voorkomen. Nu het waterpeil weer op het normale niveau is, wordt u geadviseerd om bij uw boot te checken of touwen en stootwillen weer bijgesteld moeten worden.

2 Antwoorden op “Check de touwen en stootwillen van uw boot”

  1. Erg goed dat je adviseert om bij de boot te checken of touwen en stootwillen na het hoge water bijgesteld moeten worden! Mijn broer heeft een oude boot, en ik weet niet of hij dit advies opvolgt. Hij wil deze boot verkopen, maar in elk geval zal ik ervoor zorgen dat hij dit artikeltje leest. Bedankt!

  2. Erg handig inderdaad om bij de boot te checken of touwen en stootwillen na het hoge water bijgesteld moeten worden. Wij willen onze motorboot verkopen om vervolgens een nieuwe boot te kopen. Van tevoren moet je altijd veel zaken goed controleren, waaronder dit punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.